Със сълзи на очи трябва да ви съобщим, че днес

...
 Със сълзи на очи трябва да ви съобщим, че днес
Коментари Харесай

Бургас потъна в скръб! Почина малкият Ради

 „ Със сълзи на очи би трябвало да ви съобщим, че през днешния ден от този свят си отиде едно прелестно дете. Напусна ни, с цел да свети в небето и да стане ангел страж на своето семейство. Нямаме думи да изразим тъгата и болката си. Почивай в мир Ради. Обичаме те. Ти постоянно ще си в нашите сърца ”, пишат околните му в  страницата „ Да помогнем на Радо да оздравее ”. 

Това малко момченце е същински воин! Родителите му минаха през същински пъкъл, а в този момент към този момент се бори за живота си  Ради бе болен от четири години. Той страдаше от нападателна форма на рак на меките тъкани. Три години фамилията му го лекуваше единствено благодарение на другари, родственици, продажба на парцели. От година със събирането на средствата за Радо са бяха заели админите на групата " Да помогнем на Радо оздравее ".
   За Радо има извършени 3 сполучливи акции за набиране на средства. За жал Ради ни напусна тази заран. „ Сбогом, слънчево и борбено дете! Плача с глас,наистина имах вяра на 100%,че ще се пребориш! Благодарим ти, че ни даде толкоз доста! Че ни НАУЧИ на мощ, на кураж, че ни научи да се борим до последно и с усмивка и религия! Не мога да допускам, че към този момент те няма измежду нас...кураж на фамилията ”, написа в съболезнованията си до околните потребителка на фейсбук групата, където се събираха средства за лекуването на Ради.  
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР